24-uurs zorg Leiden

Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waardoor u niet meer zonder hulp kunt. Ouderdom, ziekte of herstel na een operatie, het zijn allemaal situaties die ervoor zorgen dat u belemmerd wordt in uw dagelijkse handelingen. Op die momenten is er Zuster Jansen. Onze kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners bieden de beste 24-uurs zorg in Leiden. U heeft dus steeds dezelfde personen als aanspreekpunt en wordt verzorgd door een kleine groep professionele zorgverleners. U kunt er hierbij op vertrouwen dat uw welzijn voor hen prioriteit heeft. Niet alleen helpen en ondersteunen ze u, ook kunnen ze steun bieden aan familieleden, partners of vrienden die u bezoeken en daarbij vragen hebben. Uw familie heeft er baat bij dat slechts een klein groepje zorgverleners verantwoordelijk is voor de 24-uurs zorg die u ontvangt. De zorgverleners zijn te allen tijde op de hoogte en zijn ook in staat familie goed in te lichten.

Wat 24-uurs zorg voor u kan betekenen

Wat betekent 24-uurs zorg voor u? 24-uurs zorg is dag en nacht zorg waar u op kunt rekenen. Wij zorgen ervoor dat u de dagelijkse activiteiten zoveel mogelijk kunt blijven ondernemen en zullen u daarbij overal in ondersteunen. En ook ‘s nachts staan wij paraat om u te helpen als u dat nodig heeft. De zekerheid dat hulp dichtbij is zorgt voor een vertrouwd, veilig gevoel en dat is wat wij willen bereiken. Voor de beste particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

Niet alleen voor 24-uurs zorg, maar ook voor andere vormen van thuiszorg kunt u bij ons terecht. Om erachter te komen welke vorm u nodig heeft, kunt u het beste contact opnemen met onze zorgcoördinator. Wat uw zorgvraag ook is, wij staan altijd voor u klaar.

Lees meer bij Zuster Jansen