Terminale thuiszorg Leiden

Wanneer iemand zich in de laatste levensfase bevindt, verdwijnen bepaalde zaken naar de achtergrond terwijl andere dingen juist weer belangrijker worden. Het samen zijn, het zich kunnen concentreren op elkaar en de mooie herinneringen, en het verzorgen van de persoon in de laatste levensfase staan in deze periode centraal. Omdat dit voor een mantelzorger (partner, familielid) vaak een zware taak is, is het beter om dit door professionele zorgverleners te laten doen. De zorgverleners die werkzaam zijn bij Zuster Jansen, benaderen uw situatie met de grootste zorgvuldigheid en begrijpen hoe ze om moeten gaan met de vragen van partners en familieleden. Zij respecteren uw privacy en bieden aandacht en ondersteuning. Voor de beste particuliere thuiszorg en terminale thuiszorg in Leiden neemt u contact op met Zuster Jansen.

Het antwoord op moeilijke vragen

Wanneer bekend is dat iemand zich in de laatste levensfase bevindt, brengt dit vaak veel emoties met zich mee. Lastige kwesties en moeilijke vraagstukken kunnen de situatie zwaarder maken. Per situatie is het natuurlijk verschillend, maar het kan zijn dat mensen voor een bepaalde keuze komen te staan: bent u genoodzaakt naar een hospice te verhuizen, of is er een oplossing te vinden zodat u thuis kunt blijven in de laatste levensfase? Zuster Jansen zet zich 100 procent in om de laatstgenoemde mogelijkheid te bieden.

Wanneer u terminale thuiszorg van ons ontvangt, bestaat er een intensieve samenwerking tussen Zuster Jansen, de (huis)arts en de transferverpleegkundige Onze hoogwaardige verzorging biedt zo een oplossing in een zware situatie.

Contact met de zorgcoördinator

Om u snel van dienst te zijn, kunt u direct contact opnemen met Zuster Jansen. De zorgcoördinator bespreekt dan samen met u uw situatie, om te bepalen wat voor u het beste is. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, kunt u al snel op ons rekenen.

Lees meer bij Zuster Jansen