Zorg bij ziekte van Alzheimer

Een groot voordeel van kwalitatief hoogwaardige thuiszorg is dat de zorgvrager zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. In de meeste situaties hechten de zorgvragers namelijk aan een herkenbare, vertrouwde omgeving. Ze maken zich tenslotte al voldoende zorgen om hun situatie, dan kan een dergelijke verhuizing erg ingrijpend zijn. Dit geldt niet alleen voor hen, maar ook voor hun familie. Bent u voor uzelf of voor een partner/familielid op zoek naar zorg bij de ziekte van Alzheimer in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

De beste zorg bij dementie

Bij dit soort intensieve vormen van thuiszorg is het belangrijk dat u bij de zorgverleners in goede handen bent. Zuster Jansen staat dan ook bekend om haar particuliere thuiszorg met aandacht en respect. De jarenlange ervaring en opgedane kennis zorgen ervoor dat,  vooral waar het om Alzheimer gaat, de zorgverleners nét iets extra’s kunnen bieden.  Wat zijn voor u de mogelijkheden?

Waar het nodig is, is er de mogelijkheid om 24-uurs zorg bij ons af te nemen. Dit kan al vanaf vier dagen per week. Deze privé verpleging zorgt ervoor dat eventuele mantelzorgers ontlast worden en dat een definitieve opname in een verpleeghuis uitgesteld of zelfs voorkomen kan worden.

Zorg en toewijding op korte termijn

Wanneer uw partner, ouder of ander familielid te maken krijgt met Alzheimer, treft dat vaak de hele familie. U wil natuurlijk dat de persoon in kwestie de beste zorg krijgt, dat deze nooit alleen hoeft te zijn en dat er altijd gerekend kan worden op toegewijde, professionele zorgverleners. Komt u of een familielid onverhoopt in de situatie dat deze hulp nodig is, dan is het verstandig om contact op te nemen met Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator legt u alles uit, adviseert u en geeft gelijk aan wat Zuster Jansen voor u kan betekenen. Daarnaast werken wij niet met wachtlijsten, u krijgt dus op zeer korte termijn al de hulp die u nodig heeft.

Lees meer bij Zuster Jansen