BoodschappenPlusBus Tilburg

dinsdag 03 december 2013, Tijd 11:32 uur

Veel zelfstandig wonende ouderen in ons land zijn door lichamelijke beperkingen of door bijvoorbeeld het wegvallen van vrienden en familie aan huis gebonden. De BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds helpt ouderen om weer het huis uit te kunnen en is hierdoor een effectief middel bij de bestrijding tegen eenzaamheid.

Het initiatief voor de BoodschappenPlusBus is 2006 gestart en rijdt inmiddels in meer dan 60 verschillende regio’s in Nederland. Jaarlijks komen er nog nieuwe regio’s en bussen bij. Wekelijks maken er zo een 20.000 ouderen gebruik van deze bussen.

Momenteel zijn wij druk bezig met het werven van vrienden en partners in het bedrijfsleven voor onze lokale partner ContourdeTwern in Tilburg.

Om het bestaan plus de uitbreiding van deze bus in Tilburg te waarborgen zoeken wij bedrijven/ondernemers die vriend of partner van deze bus willen worden en in ruil hiervoor exposure terug krijgen maar bovenal hun sociale betrokkenheid in Tilburg laten zien! Dit is al mogelijk vanaf 21 euro per maand.

Kortom…  Een WIN-WIN situatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zonder het essentiële doel uit het oog te verliezen: “Deze kwetsbare doelgroep uit hun geïsoleerde omgeving te halen en hen de kans (blijven) geven om betekenisvolle contacten te leggen binnen onze maatschappij.” 

Graag maken wij een afspraak met u om het concept van deze mooie dienst nader aan u toe te lichten, daar beide partijen een tastbaar resultaat kunnen krijgen uit een gezonde, positieve wisselwerking.

Wilt u vriend of partner worden in Tilburg? Dan kunt u contact opnemen met de heer Nikos van Aelst. Projectleider Fondsenwerving Nationaal Ouderenfonds via telefoonnummer 06-30331659 of per mail nikos@fwzn.nl Ook voor nadere informatie of vragen kunt u bij hem terecht.

Bron: Ouderenfonds

Geplaatst door: redactie Zuster Jansen

Lees meer bij Zuster Jansen